Nieuwe Voorwaarden RFH voor stapelwagens en fust

Nieuwe Voorwaarden RFH voor stapelwagens en fust

Op de dienstverlening van Royal FloraHolland zijn Nederlands recht en het 'Veilingreglement' van toepassing. Daarnaast kunnen aanvullende bepalingen van toepassing zijn. Zo gelden voor gebruikers van stapelwagens de ‘Algemene Voorwaarden Stapelwagens’ en voor gebruikers van fust de ‘Algemene Voorwaarden Fust’ en ‘Aanvullende Algemene Voorwaarden Fust voor subturns’. Vanaf maandag 30 september 2024 worden beide Algemene Voorwaarden vervangen door de geüpdate ‘Voorwaarden bij gebruik Stapelwagens’ respectievelijk ‘Voorwaarden bij gebruik Fust’.

De huidige Algemene Voorwaarden zijn op een aantal punten gewijzigd, verduidelijkt, aangevuld of aangescherpt met als doel om de voorwaarden duidelijker te maken voor zowel gebruiker als Royal FloraHolland. Hierdoor passen de voorwaarden beter bij onze huidige situatie en actuele processen.

In de Voorwaarden bij gebruik Stapelwagens is de procedure bij Interne Nachthuur (artikel 12) herschreven en meer in lijn gebracht met de huidige uitvoering. De voorwaarden, die gelden bij het gebruik van Slotplaten zijn een integraal onderdeel van de Voorwaarden bij gebruik Stapelwagens. De vernieuwde Voorwaarden bij gebruik Fust zijn ontstaan door het samenvoegen van de Aanvullende Algemene Voorwaarden Fust en de Algemene Voorwaarden Subturns.

Royal FloraHolland verwijst naar de nieuwe Voorwaarden bij gebruik Stapelwagens en Voorwaarden bij gebruik Fust voor meer informatie. Daarnaast vind je in de documenten Wijzigingen bij gebruik Stapelwagens en Wijzigingen bij gebruik Fust de meest in het oog springende wijzigingen, zodat duidelijk is waar welke wijzigingen zijn doorgevoerd.

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel