Dag uit het leven van...

Dag uit het leven van...

Hazeu Orchids neemt je op Instgram mee op een dag uit het leven van bedrijfsleider Simon. Zijn ochtend begint om 6.00 uur met een heerlijke cappuccino. De computer wordt opgestart en de programma’s draaien al snel. Daarna gaat hij de kas in om te inventariseren wat er klaarstaat voor het stokken (klippen), sorteren en inpakken van de orchideeën.

Zodra alles is genoteerd in de computer voor de verkopers, maakt Simon de dagplanning voor de verschillende afdelingen: stokken, sorteren, inpakken en de schuur. Om 7.00 uur begint het team met hun taken. Simon checkt de aanwezigheid van het personeel en stuurt deze informatie via e-mail naar personeelszaken.

De rest van de dag staat in het teken van het printen van orders en stickers, het inpakken van de juiste planten voor klanten, en ervoor zorgen dat planten op tijd geseald of in dozen bij het dock klaarstaan voor transport. Ook is hij verantwoordelijk voor het inkopen van benodigdheden en het controleren van alle processen. Simon zorgt ervoor dat de werknemers optimaal kunnen werken.

Gedurende de dag verschijnen er vaak last-minute orders op het scherm, waardoor er geschakeld moet worden tussen afdelingen. Om 17.00 uur sluit iedereen voldaan de werkdag af en gaat naar huis.
 

 

Bron:

Deel artikel