30 jaar Florall

30 jaar Florall

Eerder al kondigde het bestuur van Florall, 2024 aan als een bijzonder beursjaar. Na een grondige visie-oefening zet Florall zijn vijf troeven extra in de verf. Deze vijf troeven zullen de komende jaren de verdere koers van de beurs bepalen. Starten gebeurt met een speciale editie. Tijdens de volgende beursdag op dinsdag 20 augustus wordt namelijk dertig jaar Belgische vakbeurs gevierd.

Voor de najaarseditie op 20 augustus 2024 presenteren meer dan 80 exposanten uit binnen- en buitenland hun uitgebreide aanbod aan het internationale publiek. Ook dit jaar hebben de exposanten weer interessante nieuwigheden in petto. Tijdens de editie van 20 augustus staan een aantal extra initiatieven op de planning. Doorheen de dag worden zowel bezoekers als standhouders extra verwend met lekkers van eigen bodem. Iedereen krijgt ook een extra nuttige attentie mee naar huis. In de voor- en namiddag is er een fytolicentie-opleiding voor tuincentra en tuinaanleg. Het programma en de inschrijvingsinformatie vind je hier en hier.

Deze editie wordt feestelijk en muzikaal afgesloten met een officieel moment met happy hour vanaf 17.30 uur. Om de Florall-awards van de afgelopen dertig jaar in de kijker te zetten, wordt tijdens dit officiële moment de prijs voor De Parel van de Florall-Award uitgereikt. Deze prijs gaat naar dé variëteit die het verwachte potentieel als nieuwigheid het meest heeft waargemaakt. Benieuwd wie er met welke prijs naar huis gaat? Breng dan zeker een bezoek aan het evenement op 20 augustus en blijf hangen tot 17.30 uur. De visie-oefening die Florall maakte in 2023, leidde tot vijf belangrijke troeven die de beursorganisatie graag benadrukt en als leidraad gebruikt voor de verdere werking van de beurs. Lees hier de vijf belangrijkste troeven van Florall.

Bron:

Deel artikel