Leden RFH bijgepraat over belang cybersecurity

Leden RFH bijgepraat over belang cybersecurity

Deze week vond een succesvolle Royal FloraHolland bijeenkomst plaats gericht over Cybersecurity. In een tijd waarin digitalisering de dagelijkse operaties doordringt, is het cruciaal om niet alleen computers, maar álle digitale apparaten, zoals ook de klimaatkasten en stickerapparaten te beschermen.

Tijdens de bijeenkomst heeft Jeroen Wijnands (Orange Cyberdefense) een presentatie gehouden over de werking van OT en de bescherming ervan tegen cyberdreigingen. Daarnaast was het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport ook aanwezig om samen met Royal FloraHolland het nieuwe cyberabonnement te presenteren. Dit initiatief, dat het eerste jaar kosteloos wordt aangeboden door Royal FloraHolland, is ontstaan om de digitale veiligheid binnen de sierteelt te versterken.

Tijdens de bijeenkomst werd er nieuwe informatie over dit abonnement gedeeld, waaronder de resultaten van een recente Cyber Kracht Meting. Met de Cyber Kracht Meting zijn potentiële risico’s in kaart gebracht door openbare bronnen op internet na te lopen naar kwetsbaarheden gelinkt aan de domeinnamen van de organisaties. Leden van Royal FloraHolland kunnen een persoonlijk rapport opvragen met daarin een overzicht van punten waarop hun organisatie sterk scoort en welke punten verbeterd kunnen worden. In het rapport staat ook een duidelijke uitleg over hoe ondernemers deze aspecten kunnen verbeteren. Hiermee wil Royal FloraHolland zorgen voor een digitaal weerbaardere sierteeltketen.

Wil jij ook jouw digitale veiligheid vergroten, aarzel dan niet en je schrijf je in voor het gratis Royal FloraHolland Cyberabonnement en ontvang direct jouw persoonlijke Cyber Kracht Meting rapport.

 

Bron:

Deel artikel