Crisisoefening voor leden Cyberabonnement RFH

Crisisoefening voor leden Cyberabonnement RFH

Hoe heb jij je digitale veiligheid geregeld? En hoe reageer jij als jouw bedrijf wordt getroffen door een ransomware-aanval? Als lid van het Royal FloraHolland Cyberabonnement ervaar je met een crisisoefening wat de impact van een aanval op jouw bedrijf is.

"Bij Royal FloraHolland begrijpen we dat cybersecurity cruciaal is voor de continuïteit van jouw sierteeltbedrijf. Daarom hebben we een speciaal aanbod voor jou en alle kwekers en kopers in onze branche. Maak kennis met het Royal FloraHolland Cyberabonnement, jouw sleutel tot digitale beveiliging. Je hebt dan onder andere toegang tot bijeenkomsten over cybersecurity", zo laat de veiling weten.

Workshop ‘Cybercrisis; test je Digitale Veiligheid’
In deze interactieve workshop op 12 september van het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport ervaar je stap voor stap een echte cybercrisis. Aan de hand van vragen en dilemma’s word je meegenomen door een realistisch scenario en word je bewust van de impact van zo’n aanval op jouw bedrijf. Daarnaast ontvang je praktische tips hoe je jouw onderneming digitaal veiliger maakt.

"Meld je nu alvast aan voor het gratis Cyberabonnement en ontvang binnenkort alle informatie over deelname op 12 september. Houd onze communicatie in de gaten voor het programma. Afsluitend van de workshop is er de mogelijkheid om verder te praten over digitale veiligheid zodat je dit toe kunt passen in jouw organisatie."

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel