Dag uit leven salesmanager Paul van Hazeu Orchids

Dag uit leven salesmanager Paul van Hazeu Orchids

Hazeu Orchids deelt op Instagram hoe een gemiddelde dag uit het leven van salesmanager Paul Verstegen eruit zien.

Paul begint zijn werkdag vroeg, om 05:00 uur, met een ronde door de kas. Hij checkt de rijpheid van de planten en de voorraad. Daarna controleert hij of alles voor transport klaarstaat. Na overleg met de bedrijfsleider vertrekt Paul naar het verkoopkantoor. Hier verwerkt hij de CMR-documenten van de vorige dag en stuurt ze naar klanten.

Rond 06:30 uur bespreekt Paul samen met collega Arno Hueting de transportplanning. Ze rijden liever zelf om de levering soepel te laten verlopen, maar schakelen extern transport in als dat nodig is.

Na het regelen van het transport beantwoordt Paul klantaanvragen en orders. Hij biedt de resterende voorraad aan bij vaste klanten en belt hen om nog wat extra handel binnen te halen. Gedurende de dag monitort hij de voorraad en zorgt ervoor dat alle orders op tijd worden ingepakt en verzonden.

Rond 13:00 uur richt Paul zich op de lange termijn, zoals orders voor 2025. Hij bespreekt prijzen en aantallen met collega’s en stuurt offertes naar klanten. Klantenbezoeken plant hij meestal in de middag, zodat hij deze kan combineren met de rit naar huis.

Paul vat het mooi samen: “Geen enkele dag is hetzelfde, en die variatie en spanning maken het werk zo leuk. Of ik nu orders voor volgend jaar regel of een last-minute bestelling vandaag nog de deur uitkrijg, die spanning blijft. En altijd met mijn motto in gedachten: blijf lachen, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

Bekijk de post

Bron:

Deel artikel